Wie is AgriProf?

AgriProf Quality Equipment is een onderdeel van de Ceres Groep B.V. en gespecialiseerd in de verkoop van miniwerktuigen. Hiervoor hebben wij een hechte partnerschap met ons TOPmerk GEO Agri uit Italië. Alle machines worden naar Italiaanse kwaliteitsstandaard ontworpen en geproduceerd, hierdoor bent u als gebruiker verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine welke u vele jaren met veel plezier zult gaan gebruiken. 

Veiligheid

AgriProf Quality Equipment heeft de veiligheid van u als gebruiker hoog in het vaandel staan. Doordat deze machines uit Italië komen heeft u als eindgebruiker de zekerheid dat de machines aan alle Europese wet- en regelgevingen zal voldoen. Machines die uit het verre oosten verscheept worden naar Nederland, die vaak goedkoper lijken, bieden deze garanties vaak NIET. Hierdoor kan er een gevaar voor uw gezondheid ontstaan omdat deze producten niet getest worden volgens de Europese wet- en regelgeving die gelden voor uw veiligheid. Wellicht kosten de machines daardoor een fractie meer, maar dat is uw gezondheid zeker waard!

Duurzaam en lange levensduur

Een ander groot voordeel is dat voor deze machines onderdelen ALTIJD leverbaar zijn en direct verzonden kunnen worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw machine na een defect snel gerepareerd kan worden waarmee de levensduur van uw machine gegarandeerd verlengd wordt!

Italiaanse topkwaliteit

GEO Italië ontwerpt en ontwikkeld sinds 2007 hoogwaardige agrarische machines tegen een gunstige kostprijs. De doelstelling van de onderneming is “ to produce agricultural machinery in Europe with competitive prices and excellent quality”.

Deze doelstelling heeft voor GEO de afgelopen jaren bijgedragen aan een sterke groei trouwe klanten binnen Italië en ver daarbuiten. In het 12.000m² grote magazijn in Castagnole delle Lanze is een zeer grote voorraad aanwezig waardoor snelle levertijden eenvoudig haalbaar zijn en onderdelen vlot per koerier verzonden kunnen worden. Hiermee is GEO als producent reeds vele jaren een begrip in de agrarische markt in Europa waar 90% van de productie voor export binnen Europa bestemd is en 10% voor de thuismarkt Italië.

Ondanks het grote succes blijft men steeds scherp op kwalitatieve verbeteringen en uitbreiding van het assortiment waar het gebruiksgemak van de machine centraal staat.

 

© 2019 - 2024 AgriProf Quality Equipment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel