MaestroiDEAL

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders waarmee u snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Werkwijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen en u selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


MastercardVisaAmericanexpress

Creditcard

Creditcardbetalingen met Visa, Maestro of MasterCard doet u veilig online. U heeft o.a. als voordeel dat uw betaling pas aan het eind van de maand worden afgeschreven en dat aankopen vaak verzekerd zijn.

Werkwijze: Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaaloptie Visa, Maestro of MasterCard. Na het invullen van het afleveradres klikt u op "bestelling afronden" en vervolgens kunt u uw CreditCard gegevens invullen zoals u dat gewend bent.


Vooraf overmaken

Wanneer u ervoor kiest om uw betaling vóór levering middels bankoverschrijving aan ons over te maken dan kunt u dit doen op het volgende bankrekeningnummer: NL89 KNAB 0258 3503 34 ten name van Ceres Groep BV onder vermelding van uw factuurnummer. 


 

© 2019 - 2024 AgriProf Quality Equipment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel